Kakaová jáhlovo-rýžová kaše

Začít den zdravě, chutně a zároveň opravdu nasyceně? Zkuste s námi opět další kaši :) Tentokrát s jáhlovo-rýžovým základem.

 

Ingredience

Kakaová jahlovo-rýžová kaše

 

Postup

1) V malém kastrůlku ohřejeme rýžové mléko a poté přelijeme do misky. Přidáme jáhlovo-rýžovou kaši a dobře promícháme. Necháme odstát 3 minuty.

 

2) Do kaše poté přidáme kakao a lucumu. Jestliže tyto suroviny máte v RAW kvalitě, tak je doporučujeme vmíchat do kaše až ve chvíli, kdy nebude mít více než 42°C, protože jinak se připravíte o zdraví prospěšné látky, které si díky raw zpracování zachovávají uvnitř. Kaši opět pořádně zamíchejte.

 

3) Pak už jen stačí nakrájet jahody, posypat slunečnicovými a sezamovými semínky, lískovými oříšky a brusinkami.


Oddělovač_Náš Tip_1

Čeká vás náročné ráno? Přidejte si do kaše půl odměrky vašeho oblíbeného proteinu! Třeba toho rostlinného od Lifefoodu nebo Fit-day :)


Kakaová kaše jáhlovo-rýžová - brusinky, kakao, lucuma, sezam, slunečnicová semínka

Aby tento web správně fungoval, používáme sušenky! Proč jsou tak dobré? Protože díky nim zvyšujeme kvalitu našich služeb, můžeme personalizovat nabídky a analyzovat návštěvnost. Dalším procházením těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací.