Hodnocení obchodu

5,0 34 hodnocení
Přidat hodnocení
5
33x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JV Avatar autora Jitka Veřmiřovská | 19.6.2020
Avatar autora | 6.5.2020
Avatar autora Karolína Škovronová | 24.4.2020
Děkuji za rychlé dodání a skvělou komunikaci S produkty jsem velice spokojena, zubní kartáčky jsou přírodní, zero waste a za přijatelnou cenu!
HH Avatar autora Helena Hůlková | 9.1.2020
Avatar autora Blanka Šrajerová | 25.8.2019
Úžasná komunikace, rychlé zaslání objednávky a jako bonus v balíčku milé verše, které hned vykouzlí úsměv na tváři :-).
ZB Avatar autora Zuzana Beranova | 17.8.2019
Vše v naprostém pořádku, velmi příjemný nákup a krásná básnička v balíčku, která me velmi zaujala a potěšila. :)
KD Avatar autora Květa Drdlíková | 15.8.2019
KK Avatar autora Kateřina Klozarová | 17.7.2019
AK Avatar autora Anna kou | 29.5.2019
KV Avatar autora Kateřina Valešová | 17.5.2019
Komunikace i básnička super, stejně tak kosmetika Primavera. Za mě spokojenost, určitě jsem tady nenakupovala naposledy :-)
ZL Avatar autora Zuzana Librová (Administrátor) 20.5.2019
Dobrý den, moc děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že jste spokojená i s kosmetikou Primavera :) Budeme se na Vás zase někdy příště těšit! Hezký den, Zuzana L.
LS Avatar autora Lenka Slepičková | 30.3.2019
Básnička byla milá, v dnešní hektické době si ještě někdo udělá čas na zákazníka. :-)
ZL Avatar autora Zuzana Librová (Administrátor) 1.4.2019
Dobrý den Lenko, my zase děkujeme za Vaše milé hodnocení! A právě proto, že je dnešní doba taková, tak si rádi na zákazníky uděláme tímto způsobem čas :) Hezký den, Zuzana L.
J Avatar autora Jana S. | 28.2.2019
S obchodem jsem velmi spokojená... pěkné ceny, rychlé dodání a krásná básnička jako bonus :-) Básnička mě moc potěšila :-) Určitě jsem zde nenaekupovala naposledy ;-)
ZL Avatar autora Zuzana Librová (Administrátor) 4.3.2019
Dobrý den Jano, moc děkujeme za krásné hodnocení, a to nejen tady, ale i na Heureka.cz :) Opravdu jste nám udělala radost a těší mě, že taková drobnost jako je básnička (nebo spíš takový krátký verš), dokáže vykouzlit úsměv na rtech :) Přeji Vám krásný den, Zuzana L.
JV Avatar autora Jana Vitásková | 5.2.2019
Rychlý obchod a moc milé jednání. Dárek mě potěšil a básnička vykouzlila úsměv na rtech. Děkuji!! :-)
ZL Avatar autora Zuzana Librová (Administrátor) 5.2.2019
Dobrý den, velice děkujeme za milou recenzi a jsme rádi, že Vás potěšila básnička :) Krásný den, Zuzana
MK Avatar autora Markéta Kozárková | 18.1.2019
HP Avatar autora Hana Petrů | 14.11.2018
Obchod skvělý, vřele doporučuji, je radost nakupovat.????
VK Avatar autora Vlasta Krojová | 25.10.2018
Obchod proběhl skvěle, rychle a mile od prodávající s uměleckým nadáním. Za mně jedna a přidávám hvězdičku.
RD Avatar autora Roman Družbík | 16.10.2018
Přehlednost, rychlé jednání, odeslání zboží, prostě ukázka toho jak to má fungovat. Á propos, básnička pobavila a potěšila.
ZL Avatar autora Zuzana Librová (Administrátor) 17.10.2018
Dobrý den pane Družbíku, moc děkujeme za pochvalu a krásné hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený a že Vás potěšila básnička :) Hezký den, Zuzana
BS Avatar autora Barbora Staňková | 10.10.2018
MS Avatar autora Monika Schillerová | 3.10.2018
MK Avatar autora Michaela Klestilová | 30.9.2018

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 34

Aby tento web správně fungoval, používáme sušenky! Proč jsou tak dobré? Protože díky nim zvyšujeme kvalitu našich služeb, můžeme personalizovat nabídky a analyzovat návštěvnost. Dalším procházením těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací.