Horká čokoláda s macou

Horká čokoláda zahřeje i na duši. Je vynikající, když je vám zima, ale pochutnáte si na ní i v teple domova. Pokud chcete znát tento inovativní recept, pusťte se do něj.

 

Složení:

 

  • 2 ½ šálku kokosového či mandlového mléka
  • 4 lžíce raw kakaového prášku
  • 1 lžíce maca prášku
  • 2 vypeckované datle
  • špetka soli
  • skořice dle chuti

 

Instrukce:

 

Všechny ingredience vhoďte do mixéru a umixujte směs krásně dohladka. Přemístěte do malého rendlíku a pomalu ohřejte na požadovanou teplotu. Maca recepty jsou příjemnou změnou.

Horká čokoláda s macou

 

Zdroj

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.